Izaberite stranicu
Podeli akciju

Marko je  decak  od 9 GOD.
Dragi naši, u vreme kada plaćamo YouTube kanale, kupujemo skupe telefone, slikamo selfije na skupim destinacijama. U vreme kada kupujemo skupe pse, ne da bi služili svrsi nego da budu modni detalj, u vreme skupih automobila,firmirane odece,u vreme  kada dodatno plaćamo TV programe da bismo gledali devijantne ljude bez stida i srama, jedna majka sama  bori se za spas svog sina,za bolje sutra,zdraviji i bolji zivot.

Mi im možemo pomoći, ako se samo  odreknemo jednog od gore navedenih ili sličnih „luksuza“, ne zauvek, ali jednom,nije tesko.

Mali Marko,decak od 9 godina je decak borac,sa samo 2 godIne svog zivota je ostao sam sa svojom majkom,Otac,glava porodice se tesko razboleo i nakon kratkog vremena umro,mali Marko ostaje sam sa svojom majkom Sladjanom,sa kojom je i dan danas,oni zajedno biju bitke i bore se sa svim zivotnim udarcima i nedacama.Majka Sladjana ima 39 godina,bez posla,povremeno ide i cisti kuce kod bogatih sugradjana koji i ne plate njen trud koliko treba,zive od Socijalne pomoci i Decjeg dodatka od cega  placaju i kiriju(zive kao podstanari) i to citavih 120 evra,od ostatka „ŽIVE“,kako to samo oni znaju.Marko je cutljiv,od sirotinje jedva i govori,POTREBNI SMO Marku, molimo vas da pomognete koliko možete kako bi majka spasili sina, da  sin ima zdravo i sretno djetinjstvo.

MOLIMO  SVE SVOJE PRIJATELJE, POZNANIKE, PREDUZETNIKE I SVE DOBRE LJUDE DA SE ODAZOVE OVOJ AKCIJI ,I POMOGNU MARKU DA POBEDI. JER PRAVO U NAŠIM RUKAMA JE MOGUĆNOST DA  SPASIMO JEDAN ŽIVOT, ŽIVOT KOJI JE TEK POČEO DA ZIVI,ZIVOT I ZDRAVLJE KOJE MOZE BITI UGROZENO KATASTROFALNIM USLOVIMA,ZIVOT KOJI MOZE BEZ NAS DA KRENE STRANPUTICOM I DA SE ZAVRSI TRAGICNO.

 

Dinarski racun:

170-30057681000-14

Devizni racun:

(IBAN)RS35170003005768100305

SWIFT:BACXRSBG

PayPal:sgvdinj@gmail.com

 

Svrha uplate-Pomoc Marku.